Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd NoviSad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA Elektricni bicikli cena

Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd Novi Sad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA  Elektricni bicikli cena

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Besplatna dostava i poštarina

 

Besplatna isporuka ZA SVE ARTIKLE U PONUDI na teritoriji cele Srbije.

Besplatna ispruka i montaža svih fitnes sprava i opreme na teritoriji Vojvodine i Beograda sa okolinom u roku od 1-7 dana.

 

1. Kada pošaljemo paket bićete obavešteni od strane operatera o vremenu pristizanja paketa.

2. Online poručena roba može biti preuzeta (isporučena) besplatno (artikli na online prodaji ne moraju imati istu cenu kao i u prodavnici) u nekoj od naših Fanatic prodavnica.

3. Kurir će Vam doneti naručene artikle na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.

4. Ako ste robu koju ste naručili odabrali da plaćate pouzećem, plaćate je kuriru na licu mesta po prijemu paketa.

5. Sva poručena roba je odlično upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

  Fanatic zadržava pravo da promeni uslove za besplatnu dostavu on-line porudžbenica. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 1 do 7 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Pojedine artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

  Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj širokoj ponudi, možete zahtevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na prodaja@fanatic.rs ili pozivanjem Call Centra na 063 387 390. Odgovor o mogućnosti nabavke možete očekivati u roku od 24h.

SVI PROIZVODI IZ ONLINE PONUDE DOSTUPNI SU ZA PORUČIVANJE, A AKO IPAK NEKI MODEL NIJE, MOŽEMO VAM PONUDITI ZAMENSKI MODEL SLIČNIH KARAKTERISTIKA!

Prodaja bicikala fitnes opreme i sprava - besplatna isporuka na teritoriji Srbije

 Eventualna oštećenja paketa

 

   Zbog politike kurirske službe BEX, paket nije moguće pregledati, odnosno otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Kurir može da odbije da sačeka otvaranje paketa i u tom slučaju imate dve opcije:

1. U koliko je paket koji Vam je kurir dostavio oštećen možete odbiti pošiljku uz prijavu kurirskoj službi da odbijate da primite paket zbog oštećenja.
2. U koliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranja paketa dužniste da reklamaciju prijavite u roku od 24h od prijema paketa na sledeći broj telefona 063/387-390 ili pozovite BEX Call centar na 011/ 6 555 000 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik, jer u suprotnom neće biti prihvaćena reklamacija zbog transportnih oštećenja.

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve uredu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 063 387 390 ili nam pišite na reklamacije@fanatic.rs

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

Loading...
Molimo za strpljenje...