Aktivni ves za trcanje gornji i donji deo SIX2

Aktivni ves super cena SIX2

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Fanatic internet prodavnica

Gaće Northwave Active duge sa tregerima black veličina XXL

9.500,00 din.

Cena u €: 80.8

Ukoliko želite da se detaljnije informišete o dostupnosti ovog pozovite nas na (063) 387-390

Gaće Northwave Active duge sa tregerima black veličina XXL - Sve cene su sa PDV-om + Besplatna Isporuka.

  • Opis proizvoda
  • Specifikacija

Northwave Active Mid Season, zimske gaće sa tregerima, anatomski dzajnirane, komforne i udobne, za maksimalnu udobnost i zaštitu tokom jeseni i zime. Udobni NW K110 uložak, dizajniran za srednje duge ture. Anti-slip silikonska elastična traka na dnu nogavica sprečava klizanje nogavica i obezbeđuje sigurno prijanjanje.

NW K110 uložak specijalno dizajniran da omogući vrhunski fit. On je otelotvorenje esencijalnosti i minimalizma, a ipak pruža savršenu ischial i perineal podršku. Dizajniran za srednje distance, sa tri različita područja 7-11mm debljine, nudi izvrsnu apsorpciju vibracija i stalnu podršku uprkos ravnom dizajnu. Ventilacioni otvori prečnika 3mm nude vrhunsku prozračnost.

K110 uložak sa reverse tehnologijom garantuje rekordnu prozračnost.

Miti Checkmate tkanina zadržava toplotu tela i poboljšava upravljanje vlagom.

Carvico Vuelta napped fabric - paneli sa bočne strane, tregeri i donji deo nogavica povećavaju slobodu pokreta.

Silikonska elastična traka obezbeđuje sigurno prijanjanje.

Rajsfešlus na zglobu za lakše oblačenje / skidanje.

Reflektujući elementi.

Uložak: K110

Debljina (+/-10%): 7-11 mm

Perforacija: 3 mm

Posebno prilagođen za mušku anatomiju.

Antibacterial.

Breathability ● ● ● ● ○

Elasticity ● ● ● ● ●

Thermo Resistant ● ● ● ○ ○

Kinetic. Redizajniran od nule, ovaj novi projekat je kulminacija godina istraživanja kako bi se postigao jedan cilj: pružiti konačan odgovor na ono što svi ljubitelji biciklizma, od profesionalaca do rekreativnih biciklista, zaista žele.

Svaki detalj je rezultat neprestalnog testiranja. Svaki izbor je učinjen da vas čini efikasnijim vozačem, olakšava prozračnost i poboljšava dinamiku nogu pri svakom okretu pedale. Northwave je prošao kroz bezbroj prototipova i procenio nebrojeno rešenja: ali to je potrebno za kreiranje odeće koja se savršeno uklapa i postaje jedno sa vozačem u pokretu. Svaki odevni predmet u Kinetic projektu deli istu misiju: ​​maksimalne performanse na svakoj vožnji. Norhtwave je minimizirao trenje kako bi pružio maksimalnu ergonomiju i udobnost.

Sinergija kroja pomoću najsavremenijih materijala pomaže u podršci i optimizaciji performansi mišića. Performanse su takođe bile važne kada su redizajnirali uloške, radikalno podižući komfor u sedištu. Ostavljajući vozača oslobođenim od svega, sada ste samo vi i put.

U srcu Kinetic projekta nalaze se ulošci, koji su u potpunosti redizajnirani da zadovolje tri osnovna kriterijuma dizajna. Svaki ima svoje posebne karakteristike da svakom vozaču nudi najbolje custom-fit prilagođavanje.

1. Ne vidite zaštitu, osetite je! Za razliku od tradicionalnih uložaka, oblik pene je orijentisan ka najvažnijoj tački na vozač-bicikl kontaktu, sedištu, gde je morphs i adaptira da bi vam pružio neverovatnu vezu sa biciklom. Northwave se oslobodio svih šavova i otisaka koji su bili u kontaktu sa vašom kožom kako bi ostavio prostor za neophodne stvari. Oni su redizajnirali spoljnu ivicu kako bi se sve suvišne površine smanjile tako da se prilagođavaju konturi svakog vozača.

2. Najveća gustina pene na tržištu. Svi ulošci imaju jedinstvenu penu sa gustinom od 120 kg/m3, a debljina se prilagođava različitim područjima i osigurava stalnu podršku čak i pri dugim vožnjama.

3. Neverovatna prozračnost. Nijedan drugi dizajn ne može da se suprotstavi novim Kinetic ulošcima kada je u pitanju prozračnost. 3mm otvori. Hladno oblikovani umesto toplotno oblikovani, drže pojedine ćelije otvorene za još bolji protok vazduha. Antibakterijski tretman se primjenjuje na sve uloške kako bi se osigurala maksimalna higijena. Uvoznik: Planet Bike. Proizvođač: Northwave.

Specifikacija

Šifra 19492
Kataloški broj GAC-8919126310
Model Gaće Northwave Active duge sa tregerima black veličina XXL
Brend Northwave
Boja crna
Dres - veličina No
Dres - pol No
Dres - vrsta No
Šorc - veličina No
Šorc - pol No
Šorc - vrsta No
Šorc - tip No
Donji veš - veličina No
Donji veš - pol No
Nogavice - veličina No
Nogavice - sezona No
Rukavi - veličina No
Rukavi - sezona No
Rukavia - veličana No
Rukavice - sezona No
Rukavice - pol No
Rukavice - tip No
Jakne - veličina No
Jakne - pol No
Prsluci - veličina No
Kabanice - veličina No
Veličina No
Namena No
Tip No
Zaštita za telo - veličina No
Čarape - veličina No
Čarape - sezona No
Kamašne - veličina No
Sprinterice - veličina No
Sprinterice - namena No
Sprinterice - pol No
Loading...
Molimo za strpljenje...