Aktivni ves za trcanje gornji i donji deo SIX2

Aktivni ves super cena SIX2

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Fanatic internet prodavnica

Gaće Northwave Origin kratke sa tregerima black veličina XL

4.490,00 din.

Cena u €: 38.19

Ukoliko želite da se detaljnije informišete o dostupnosti ovog pozovite nas na (063) 387-390

Gaće Northwave Origin kratke sa tregerima black veličina XL - Sve cene su sa PDV-om + Besplatna Isporuka.

  • Opis proizvoda
  • Specifikacija

Northwave Orign, gaće za entuzijaste i rekreativce. Udobni NW K110 uložak, dizajniran za srednje duge ture. Anti-slip silikonska elastična traka na dnu nogavica sprečava klizanje nogavica i obezbeđuje sigurno prijanjanje.

NW K110 uložak specijalno dizajniran da omogući vrhunski fit. On je otelotvorenje esencijalnosti i minimalizma, a ipak pruža savršenu ischial i perineal podršku. Dizajniran za srednje distance, sa tri različita područja 7-11mm debljine, nudi izvrsnu apsorpciju vibracija i stalnu podršku uprkos ravnom dizajnu. Ventilacioni otvori prečnika 3mm nude vrhunsku prozračnost.

Anatomski dizajn.

Kompresioni materijal smanjuje vibracije mišića, time smanjuje osećaj zamora i poboljšava atletske performanse.

Mreža na tregerima za povećanu prozračnost.

Široka silikonska elastična mikrofiber traka ( 4.5cm ) na dnu nogavica obezbeđuje sigurno prijanjanje.

Reflektujući elementi.

Uložak: K110

Debljina (+/-10%): 7-11 mm

Perforacija: 3 mm

Posebno prilagođen za mušku anatomiju.

Antibacterial.

Kinetic. Redizajniran od nule, ovaj novi projekat je kulminacija godina istraživanja kako bi se postigao jedan cilj: pružiti konačan odgovor na ono što svi ljubitelji biciklizma, od profesionalaca do rekreativnih biciklista, zaista žele.

Svaki detalj je rezultat neprestalnog testiranja. Svaki izbor je učinjen da vas čini efikasnijim vozačem, olakšava prozračnost i poboljšava dinamiku nogu pri svakom okretu pedale. Northwave je prošao kroz bezbroj prototipova i procenio nebrojeno rešenja: ali to je potrebno za kreiranje odeće koja se savršeno uklapa i postaje jedno sa vozačem u pokretu. Svaki odevni predmet u Kinetic projektu deli istu misiju: ​​maksimalne performanse na svakoj vožnji. Norhtwave je minimizirao trenje kako bi pružio maksimalnu ergonomiju i udobnost.

Sinergija kroja pomoću najsavremenijih materijala pomaže u podršci i optimizaciji performansi mišića. Performanse su takođe bile važne kada su redizajnirali uloške, radikalno podižući komfor u sedištu. Ostavljajući vozača oslobođenim od svega, sada ste samo vi i put.

U srcu Kinetic projekta nalaze se ulošci, koji su u potpunosti redizajnirani da zadovolje tri osnovna kriterijuma dizajna. Svaki ima svoje posebne karakteristike da svakom vozaču nudi najbolje custom-fit prilagođavanje.

1. Ne vidite zaštitu, osetite je! Za razliku od tradicionalnih uložaka, oblik pene je orijentisan ka najvažnijoj tački na vozač-bicikl kontaktu, sedištu, gde je morphs i adaptira da bi vam pružio neverovatnu vezu sa biciklom. Northwave se oslobodio svih šavova i otisaka koji su bili u kontaktu sa vašom kožom kako bi ostavio prostor za neophodne stvari. Oni su redizajnirali spoljnu ivicu kako bi se sve suvišne površine smanjile tako da se prilagođavaju konturi svakog vozača.

2. Najveća gustina pene na tržištu. Svi ulošci imaju jedinstvenu penu sa gustinom od 120 kg/m3, a debljina se prilagođava različitim područjima i osigurava stalnu podršku čak i pri dugim vožnjama.

3. Neverovatna prozračnost. Nijedan drugi dizajn ne može da se suprotstavi novim Kinetic ulošcima kada je u pitanju prozračnost. 3mm otvori. Hladno oblikovani umesto toplotno oblikovani, drže pojedine ćelije otvorene za još bolji protok vazduha. Antibakterijski tretman se primjenjuje na sve uloške kako bi se osigurala maksimalna higijena. Uvoznik: Planet Bike. Proizvođač: Northwave.

Specifikacija

Šifra 19485
Kataloški broj GAC-89191220106
Model Gaće Northwave Origin kratke sa tregerima black veličina XL
Brend Northwave
Boja crna
Dres - veličina No
Dres - pol No
Dres - vrsta No
Šorc - veličina No
Šorc - pol No
Šorc - vrsta No
Šorc - tip No
Donji veš - veličina No
Donji veš - pol No
Nogavice - veličina No
Nogavice - sezona No
Rukavi - veličina No
Rukavi - sezona No
Rukavia - veličana No
Rukavice - sezona No
Rukavice - pol No
Rukavice - tip No
Jakne - veličina No
Jakne - pol No
Prsluci - veličina No
Kabanice - veličina No
Veličina No
Namena No
Tip No
Zaštita za telo - veličina No
Čarape - veličina No
Čarape - sezona No
Kamašne - veličina No
Sprinterice - veličina No
Sprinterice - namena No
Sprinterice - pol No
Loading...
Molimo za strpljenje...