Fanatic 1 | Železnička 56 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/6621-099 | Pon-Sub: 07.30-21h, Nedelja 08-21h

Fanatic 2 | Dalmatinska 1 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/452-354 | Pon-Pet: 08-21h, Subota 08-21h

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Načini plaćanja

 

ZA SVE NAČINE PLAĆANJA VAŽE SLEDEĆI USLOVI:

BESPLATNA ISPORUKA SRBIJA - za sve porudžbine vrednosti iznad 2.000,00 rsd.

Za porudžbine do 2.000,00 rsd isporuka iznosi 350,00 rsd.

 

Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

Gotovinski (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. 

Online poručenu robu možete preuzeti i u nekoj od naših maloprodaja i uplatu izvršiti na licu mesta.

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa jedne od naših maloprodaja).

 

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa jedne od naših maloprodaja).

Platna kartica

Ukoliko posedujete Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu UniCredit banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Kupovina platnim i kreditnim karticama preko interneta

Čekovi građana

Fanatic Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 6 rata i 12 rata BEZ KAMATE. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima. Nakon ovakvog odabira plaćanja, kontaktiraće Vas naši komercijalisti u cilju dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije narudžbine.

Uslovi za plaćanje čekovima građana su sledeći:

 • - maksimalan period otplate 12 meseci
 • - minimalni iznos rate 1.000,00 RSD
 • - prva rata se pušta odmah po prijemu robe
 • - ukoliko se uzima proizvod skuplji od maksimalnog iznosa putem čekova, razlika se uplaćuje kada se šalju čekovi (kuriru)
 • - kamata je 0% na 6 i 12 meseci.

 Procedura za kupovinu čekovima:

 • - odaberite proizvod koji vas zanima na našoj internet prodaji
 • - dostupnost proizvoda će Vam javiti naši komercijalisti prvog narednog radnog dana
 • - po dogovoru šaljemo kurira na vašu adresu kojem predajte pravilno popunjene čekove i fotokopiju lične karte
 • - poštarinu za transport čekova snosi Fanatic
 • - provera ispravnosti čekova
 • - slanje proizvoda na adresu
 • - puštanje prve rate istog meseca (narednih meseci, po jedan mesečno)

Kupovina cekovima na rate

Pravilno popunjen ček treba da sadrži sledeće elemente:

 • - ime i prezime nosioca čeka
 • - adresu
 • - datum realizacije
 • - telefon
 • - broj lične karte
 • - potpis nosioca čeka
 • - iznos rate (ne manji od 1.000,00 RSD)

* Čekovi moraju biti zapakovani u koverti zajedno sa foto-kopijom lične karte. Koverta mora biti zalepljena, u suprotnom kurir ne sme da primi čekove.

* Ako želite da kupite proizvod/e koji koštaju više od dozvoljenih iznosa čekova (5.000,00 RSD), tada je potreban veći broj čekova tj. puštali bi 2 ili više čekova mesečno.

* Ako želite da kupite proizvod/e koji koštaju više od 54.500,00 RSD, tada je potreban veći broj čekova tj. puštali bi 2 ili više čekova mesečno.

* Ukoliko nam pošaljete nepravilno popunjen ček, nećemo biti u mogućnosti da ga primimo i tada se mora poslati novi ček.

Administrativna zabrana - sindikalna prodaja

 

   Administrativnom zabranom se može ostvariti kupovina u vrednosti od 6.000,00 RSD do maksimalno dozvoljenog iznosa koji je naveden u potvrdi o kreditnoj sposobnosti podnosioca zahteva, na 6 - 12 mesečnih rata bez kamate, s tim da rata ne može biti manja od 1.000,00 RSD.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno. Da bi se omogućila kupovina preko administrativne zabrane, potrebno je da Vaš sindikat ili firma potpiše Ugovor o kupo-prodaji. Zahtev za odobrenje ugovora podnesite na sledeću e-mail adresu: prodaja@fanatic.rs

  Nakon pozitivnog odobrenja zahteva neophodno je ispuniti sledeće korake.

Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne zabrane, dužna su da prilikom kupovine robe dostave sledeću dokumentaciju:

1. Overen i popunjen Ugovor o kupo-prodaji na 6 i 12 rata bez kamate ( 2 primerka ).

2. Overena i popunjena potvrda o stalnom radnom odnosu i kreditnoj sposobnosti - mogućnosti zaduženja, ne starija od 7 dana ( 1 primerak ).

3. Fotokopija lične karte, odnosno očitanju ličnu kartu ( 1 primerak ).

Dokumenta:

Samo za zaposlene u državnim institucijama i firmama gde je osnivač država Srbija.

Ugovor o kupo-prodaji na 6 i 12 rata bez kamate - preuzmite.

Sve informacije vezano za kupovinu putem administrativne zabrane možete dobiti pozivom na telefon 063 387 390 ili na e-mail: prodaja@fanatic.rs

 

 Mogućnosti plaćanja u Fanatic maloprodajama

 

Gotovinski

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom u nekoj od dve Fanatic maloprodaje i servisa.

Debitnim ili kreditnim karticama

Prihvatamo sledeće platne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS kao i kartice svih banaka.

Povoljnost plaćanja karticama Banca Intesa iz programa Master Card i American Express do 6 rata bez kamate na sve artikle osim artikala na akciji.

Povoljnost plaćanja karticama UniCredit iz programa Master Card Flexia, Master Card Platinum i Dina kredistnim karticama na 3, 6 ili 12 rata bez kamate na sve artikle osim artikala na akciji.

 

Čekovima građana

Fanatic Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na do 3 rate bez kamate, 6 rata bez kamate i 12 rata bez kamate (uslov za 12 rata: Iznos rate mora biti jednak ili veći od 1.000,00 rsd). Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.
Na robu koja se plaća čekovima ne važi online popust, odnosno moguća je kupovina samo po punoj maloprodajnoj ceni.

Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim komercijalistima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Poklon vaučeri

Od sada možete iznenaditi sebi bliske osobe kupovinom Fanatic vaučera. Vaučer na željeni iznos možete nabaviti u našim maloprodajama ili pozivanjem Call Centra na broju 063 387 390 gde ćete dobiti dodatne informacije.

 

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.