Fanatic 1 | Železnička 56 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/6621-099 | Pon-Sub: 07.30-21h, Nedelja 08-21h

Fanatic 2 | Dalmatinska 1 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/452-354 | Pon-Pet: 08-21h, Subota 08-21h

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Fanatic bike shop

 

Fanatic.rs je najveća online prodaja bicikala, fitnes sprava i opreme, rolera, trotineta, hoverboarda i longboarda, biciklističke opreme, ski odeće i opreme u Srbiji

 

   Fanatic je osnovan 1992. u Novom Sadu. Pionir smo planinskog biciklizma i apsolutni lider u domenu prodaje i servisa bicikala u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji. Dokaz tome je 20 godina postojanja i iskustva u servisiranju i prodaji bicikala, fitnes sprava i opreme, skija i snowboarda kao i osvojena brojna prva mesta na međunarodnim i domaćim biciklističkim trkama, što drumskim što brdskim tj. planinskim, kao i priznanja od svih proizvođača bicikala za dilera i servisera godine.

Veća sigurnost biciklista u Novom Sadu, pouzdanost i užitak u vožnji svakog bicikliste kao i osmeh na licu bili su vodeći motivi prilikom određivanja osnovnih ciljeva poslovanja biciklističke radnje i servisa bicikala Fanatic.

Naš profesionalni tim servisera, a svaki od njih je i veliki zaljubljenik u biciklizam i iskusni sportista, pruža Novosađanima i njihovim dvotočkašima vrhunsku servisnu uslugu kao i dobar-kvalitetan savet oko odabira adekvatnog bicikla, kacige, prednjeg i zadnjeg svetla, prednjeg i zadnjeg menjača, amortizera za bicikl, biciklističke opreme ili biciklističke odeće.

   Najstarija prodavnica bicikala u Novom Sadu Fanatic Bicycle Shop je poznata po organizaciji Fruškogorskog MTB biciklističkog maratona. 2017 godine je jubilarni dvadeset i peti Fruškogoski MTB biciklistički maraton što nas čini pionirima u brdsko planinskom biciklizmu na našim prostorima. Imamo bogato iskustvo i znanja stečena preplitanjem vrhunskog sporta, prodaje i servisa više desetina hiljada bicikala, kao i organizacije raznih dečijih trka za predškolski i školski uzrast.

   Naši ciljevi su najbolja cena i kvalitet ugrađenih delova, najstručniji servis bicikala u Novom Sadu kao i briga da pružimo svim biciklistima pravi savet za održavanje i samostalno servisiranje bicikla. U sklopu ovih ciljeva u 2015 godini Fanatic bike shop i Trek su bili sponzor Draganu Šibaliću koji je napravio najveći biciklistički poduhvat Srbije u 2015. prešavši biciklom, napravljenim-servisiranim u našem servisu, put od Kraljeva do Tokija dug 14.000 km preko asfalta Evrope, Rusije, nepreglednih ravnica Mongolije, pustinje Gobi, cele Kine i Južne Koreje do asfalta Japana bez većih tehničkih problema na biciklu.

   Naše bogato iskustvo u servisiranju amortizera za bicikle, štelovanju menjača, podešavanju raznih komponenti kao i tuningu raznih delova na biciklu, šniranju i centriranju točkova, servisiranju hidrauličnih i mehaničkih disk kočnica primenili smo prilikom pravljenja bicikla za Dragana Šibalića.

Servis bicikala Fanatic je samim tim ušao u istoriju biciklističkog sveta i biciklističke kulture Srbije kao pravi oslonac mnogim ljudima željnim velikih ciklo tura i bicikl turistima koji prolascima kroz Srbiju znaju da prepoznaju pouzdanog prijatelja i ljubitelja bicikala.

Tako je Fanatic Bike shop i postao mesto koje biciklisti, kao i oni koji žele to postati, rado posećuju ne samo zbog kupovine po odličnoj ceni svih proizvoda vec i zbog pravih saveta i kvalitetnog servisa njihovog bicikla.

Bicikl, bicikliranje i biciklizam kao stil života, zdrav život i zdravo telo Vas distanciraju od svih ostalih vidova transporta i načina života. Živeo bicikl!

Od 2007. godine smo ovlašćeni uvoznici za Srbiju jedne od najvećih biciklističkih kompanija na svetu, američke firme Trek, opreme Bontrager, kočionih pločica Koolstop. 

  Prodaja bicikala Fanatic je uz MTB klub Fanatic najstariji Novosadski biciklistički brend u kom ćete pronaći širok i bogat asortiman ponude, sadrži više od 10.000 sledećih vrsta artikala: sve dečije bicikle, muške i ženske gradske bicikle, elektro bicikle, mtb bicikle, fat bike, hoverboard, longboard, drumske bicikle, bmx bicikle, trkačke bicikle, cruiser bicikle,skije i snowboard, trotinete, rolere, guralice, fitnes sprave, orbitrek – krostrenažere, teretane, pilates lopte, sturnjače, sobne bicikle, trake za trčanje, kose klupe, klupe za veslanje, sprave za trbušnjake, sobne trenažere, tegove i benč klupe, džepne alate za bicikl, pribor za gume, alate za serivisiranje bicikala, sredstva za čišćenje i podmazivanje bicikala, razne delove za bicikle, spoljne gume za bicikle, unutrašnje gume za bicikle, sedišta za bicikl, pedale za bicikle, sedišta za decu, amortizeri za bicikle, a tu su i Thule nosači za bicikle, Thule krovni koferi, Thule krovni nosači, Thule kuke, Thule torbe, Thule ranci, Thule nosači skija i snowboarda, akcione kamere, Abus brave, Abus sajle, Abus lanci za zaključavanje bicikla i još mnogo sportske opreme i delova koji se nude na tržištu Srbije.

  Prodavnica bicikala Fanatic je ovlašećni servis i prodaja za bicikle: Capriolo, Adria,Trek, Gary Fisher, Crossbike, Ultra, Venerabike, Visitor, Explorer, Giant, Merida, Polar, Alpina, Bellelli, Cube, 4kids, Markonisport, Scout, Nakamura, Genesis, kao i ovlašćeni servis i prodaja za fitnes sprave Capriolo, GymFit, Xplorer, Team sport, Sport depot, Intersport kao i mnoge druge.

  Prodaja bicikala Fanatic je ovlašćeni uvoznik i serivis za brend SKF čiji se delovi i komponente nalaze u prvoj ugradnji kod sledećih proizvođača prednjih i zadnjih amortizera za bicikle: Rock Shox, Fox racing shox, SR Suntour, Marzocchi, DT Swiss, Manitou, Magura. 

  Ljubitelji skijanja, snowboardinga, ljubitelji šetnje po prirodi, biciklisti, maratonci, triatlonci, trkači, ljudi koji vole džoging i razne druge vrste sportskih aktivnosti i zabave u prirodi mogu da pronađu u našim biciklističkim radnjama veliku ponudu aktivnog veša, odeće za trčanje, čarape i rukavice za trčanje, podkape, a tu je i odeća za bicikliste, ski oprema i odeća, biciklistički dresovi i majice, snowboard odeća i obuća.

Takođe, Fanatic je ovlašćeni serivis i prodaja za biciklističke delove proizvoča: Sram, Shimano, Avid, Truvativ, Galfer, Mavic, Bontrager, Koolstop, Tektro, Sapim, Schwalbe, Michelin, KMC, Continental, Baradine, Kenda, Krypton X, Jagwire, Impac, DT Swiss, BBB, Ritchey, Zoom, ZIPP i mnoge druge.

  Radno vreme Fanatic biciklističke radnje i bike servisa je svim radnim danima i subotom od 9.00 – 19.00 što Vam omogućava da predate bicikl na servis i da on bude gotov istog dana. Takođe, Novosađani prodavnicu bicikala i sportske opreme Fanatic prepoznaju po odličnoj ceni svih proizvoda i još boljoj usluzi i kvalitetu servisa bicikla.  

Uvek je uz Vaš bicikl servis i prodaja Fanatic.

  Nebitno je kako koristite svoj bicikl, bicikl kao transportno sredstvo, bicikl kao spravu za uživanje u prirodi ili raznim planinskim stazama, bicikl kao trkačku mašinu punu egzotičnih delova, biće Vam potreban kvalitetan servis bicikla, a tu smo mi sa vrhunski obučenim majstorima kojim nove biciklističke tehnologije, servis najboljih amortizera i kočione hidraulike, razna štelovanja i podešavanja na biciklu, kao i kvalitetno šniranje i centriranje točkova predstavljaju svakodnevne izazove i rešavanje problema na biciklu.

Zbog posvećenosti kupcu, a prateći razvoj informacionih tehnologija, razvijena je stranica www.fanatic.rs koja je ujedno i internet prodaja bicikala, fitnes opreme i sprava, prodaja skija i snowboarda, rolera, hoverboarda i longboarda. Želja nam je da postane najbolja internet prodavnica u Srbiji i regionu uz implementaciju najviših standarda u domenu sigurnosti kupovine i plaćanja online.

  Kupovina bicikla preko interneta postala je uobičajena pojava i putem mobilnih telefona. Online prodaja Fanatic bike razlikuje se od drugih internet prodaja. Ljubiteljima bicikala, skija, snowborda, ljubiteljima teretana i fitnesa i raznih drugih sportova ponudili smo besplatan transport na teritoriji cele Srbije svih artikala kupljenih putem Fanatic online shop-a kao i cene na popustu. Svaki novi bicikl kupljen online ima urađen nulti servis i još jedan besplatan servis na biciklu nakon mesec dana aktivne vožnje. Za fitnes sprave i opremu nudimo besplatnu isporuku i montažu na kućnoj adresi. 

  Politika online prodaje Fanatic podrazumeva veliki izbor biciklističkih delova i opreme, odlične cene skija i ski opreme, stalne akcije na bicikle, sniženja hoverboarda, veliki izbor sajli za vezivanje bicikla, specijalne ponude, rasprodaje spoljnih guma, popusti na bicikle, redovne akcije na dečije bicikle, sniženja cena fitnes opreme, velika ponuda bicikala, odloženo plaćanje na rate, potrošački krediti za bicikle, najniže cene fitnesa i najveća ponuda biciklističke i fitnes opreme. Svaki pasionirani biciklista koji obožava da vozi bicikl, kao i oni koji koriste svoj bicikl kao transportno sredstvo i svakodnevno voze bicikl na relaciji kuća – posao – kuća dobijaju najpovoljniju ponudu i svakako kvalitetne savete.

Želimo da www.fanatic.rs predstavlja mesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima iz biciklizma, skijanja, snowboardinga, fitnesa, sporta i razonode. Razna priznanja od kupaca i nagrade proizvođača poslužile su nam kao potvrda da smo na dobrom putu, te nastavljamo u istom smeru zadržavajući visoke ciljeve i postavljajući nove, uvek više standarde u poslovanju.

 

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.