Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd NoviSad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA Elektricni bicikli cena

Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd Novi Sad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA  Elektricni bicikli cena

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Fanatic internet prodavnica

Pakne Galfer Avid X0 Trail/Elixir Trail FD459G1053

1.600,00 din.

Cena u €: 13.61

Dostupnost: Na lageru

Pakne Galfer Avid X0 Trail/Elixir Trail FD459G1053 - Sve cene su sa PDV-om + Besplatna Isporuka.

  • Opis proizvoda
  • Specifikacija

Prednosti koje pružaju smeše kočionih pločica GALFER su:
- Apsolutno odsustvo zvukova prilikom kočenja
- Progresivnost i precizno doziranje sile kočenja, a samim tim i dobar osećaj pri kočenju. Odličan odziv kočnice u trenutcima kada je najpotrebnija.
- Zbog dobrog balansa u samoj kočionoj smeši praktično potpuno izostaju dobro poznate vibracije
- Minimalna potrošnja diska
- Poseduje veoma veliku otpornost na visoke temperature koje se javljaju tokom kočenja što pruža visoku bezbednost i sigurnost vozača pri uzastopnom i čestom kočenju.

Sve ove karakteristike usklađene su i sa dugim vekom trajanja kočionih pločica za bicikle GALFER. Kočione pločice za bicikle proizvođača GALFER pružaju konstantan odziv na pritisam poluge kočnice, uz visoke porformanse kočenja tokom eksploatacije kočionih pločica, utiču na poboljšanje upravljivosti samog bicikla, pozitivno utiču na bezbednost, te vozač tokom korišćenja dobija na samopouzdanju i pomera granice vožnje napred. Frikcioni materijali koji se koriste pri proizvodnji kočionih pločica posebno su dizajnirani i formulisani za upotrebu u biciklističkom sportu i sve njegove specifičnosti.

Standard

Karakteristike

Kočione pločice STANDARD su pločice koje se mogu koristiti za sve uslove. Ovo je odlično izbalansiran proizvod u smislu sile kočenja, izdržljivosti, dugotrajnosti, progresivnosti i sigurnosti prilikom kočenja. Nisu predviđene za ekstremne uslove.

Zemlja proizvodnje: Tačan podatak biće naveden na deklaraciji koja se dobija uz proizvod.

Specifikacija

Šifra 11028
Kataloški broj 6790
Model FD459G1053
Brend Galfer
Boja crna
Tip pakne Disk
Loading...
Molimo za strpljenje...