Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd NoviSad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA Elektricni bicikli cena

Fanatic Elektricni bicikli prodaja Beograd Novi Sad Ebike elektricni bicikl Elektro bicikli prodaja na rate BESPLATNA ISPORUKA E bike SRBIJA  Elektricni bicikli cena

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Fanatic internet prodavnica

Pakne Galfer Formula ORO FD425G1851

2.700,00 din.

Cena u €: 22.96

Dostupnost: Na lageru

Pakne Galfer Formula ORO FD425G1851 - Sve cene su sa PDV-om + Besplatna Isporuka.

  • Opis proizvoda
  • Specifikacija

Prednosti koje pružaju smeše kočionih pločica GALFER su:
- Apsolutno odsustvo zvukova prilikom kočenja
- Progresivnost i precizno doziranje sile kočenja, a samim tim i dobar osećaj pri kočenju. Odličan odziv kočnice u trenutcima kada je najpotrebnija.
- Zbog dobrog balansa u samoj kočionoj smeši praktično potpuno izostaju dobro poznate vibracije
- Minimalna potrošnja diska
- Poseduje veoma veliku otpornost na visoke temperature koje se javljaju tokom kočenja što pruža visoku bezbednost i sigurnost vozača pri uzastopnom i čestom kočenju.

Sve ove karakteristike usklađene su i sa dugim vekom trajanja kočionih pločica za bicikle GALFER. Kočione pločice za bicikle proizvođača GALFER pružaju konstantan odziv na pritisam poluge kočnice, uz visoke porformanse kočenja tokom eksploatacije kočionih pločica, utiču na poboljšanje upravljivosti samog bicikla, pozitivno utiču na bezbednost, te vozač tokom korišćenja dobija na samopouzdanju i pomera granice vožnje napred. Frikcioni materijali koji se koriste pri proizvodnji kočionih pločica posebno su dizajnirani i formulisani za upotrebu u biciklističkom sportu i sve njegove specifičnosti.

Pro

Karakteristike

Kočione pločice idealne za ekstremne uslove eksploatacije. Perfektne su za ekstremni spust (Extreme downhill) gde su kočioni sistemi pod izuzetnim opterećenjem zbog veoma visokih temperatura koje se pri ovim uslovima eksploatacije stvaraju.
Proces kočenja pri pomenutim uslovima je snažan i dugotrajan, a ove kočione pločice u stanju su da to istrpe bez oscilacija u samoj sili kočenja.

Zemlja proizvodnje: Tačan podatak biće naveden na deklaraciji koja se dobija uz proizvod.

Specifikacija

Šifra 11014
Kataloški broj 6778
Model FD425G1851
Brend Galfer
Boja zelena
Tip pakne Disk
Loading...
Molimo za strpljenje...