Aktivni ves za trcanje gornji i donji deo SIX2

Aktivni ves super cena SIX2

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Politika Privatnosti

Privatnost podataka

    Korišćenje sajta Fanatic.rs podrazumeva saglasnost korisnika/kupca sa navedenim uslovima korišćenja. Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu i poslali je besplatno na željenu adresu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i sl.).

    U ime Fanatic.rs obavezujemo se da ćemo maksimalno čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima Fanatic.rs kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Fanatic.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Sigurnost prilikom plaćanja karticom

   Naša web prodavnica poseduje mogućnost plaćanja platnom karticom. Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja. Kako bi podaci koji su potrebni za uspešno plaćanje bili sigurni, kao i podaci koje nemamo pravo da tražimo od Vas, pročitajte sledeće informacije u nastavku:

-        prilikom unosa podataka sa Vaše kartice u formu, potrebno je da web adresa stranice počinje sa ’https’

-        pažljivo pročitajte sva obaveštenja koja se pojave u procesu naplate

-        Vaš PIN kartice nikada nemojte unositi prilikom kupovine posredstvom interneta. Fanatic nikada neće tražiti Vaš PIN kod!

-        plaćanje karticom koristite samo na sigurnim i proverenim sajtovima

-        podatke sa kartice unosite samo kada nešto plaćate

-        nikada ne šaljite e-mailom fotokopiju Vaše kartice. Fanatic nikada neće tražiti fotokopiju Vaše kartice!

-        nikome nemojte davati karticu, broj kartice i verfikacioni broj

-        da bi bili još jedan stepen sigurniji, koristite posebnu karticu kojom ćete plaćati samo na internetu i na računu te kartice nemojte držati veće iznose novca.

da bi bili još jedan stepen sigurniji, koristite posebnu karticu kojom ćete plaćati samo na internetu i na računu te kartice nemojte držati veće iznose novca.

Linkovi ka drugim sajtovima

    Naša web stranica može da sadrži linkove ka drugim web stranicama. Međutim, nakon što napustite našu web prodavnicu klikom na neki od ovih linkova, morate znati da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web sajtovima. Zato, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju ste dali prilikom posete tih stranica. Takvi sajtovi nisu regulisani ovom izjavom. Trebate biti oprezni i pogledati Politiku Privatnosti koja se primenjuje na posećenoj web stranici.

 

Vaš Fanatic bike shop

 

Loading...
Molimo za strpljenje...