Fanatic 1 | Železnička 56 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/6621-099 | Pon-Sub: 07.30-21h, Nedelja 08-21h

Fanatic 2 | Dalmatinska 1 | Novi Sad | Prodaja i Servis 021/452-354 | Pon-Pet: 08-21h, Subota 08-21h

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Ski servis Fanatic

    Ne dozvolite da odete na daleku planinu i da posle toliko uloženog novca u skije i opremu propadne zimovanje zbog lošeg ili nikakvog servisa Vaših skija. Za Vaše skije i snowboard ćemo se pobrinuti da budu spremni za odlazak na planinu, namazane i naoštrene, a po povratku sa zimovanja “lečimo” sva oštećenja Vaše opreme i spremamo za sledeći put.

 Za najzahtevnije ljubitelje zimskih sportova obezbedili smo servis skija i bordova na najboljim mašinama– Wintersteiger, koje će obezbediti najkvalitetniju i najprecizniju obradu kamenom (druge mašine koriste šmirglu).

 Naši majstori će Vam precizno izračunati i naštelovati zategnutost vezova, gde ćemo uzeti u obzir Vaše veštine, visinu, težinu i godine starosti. Vezovi će biti zategnuti tačno po Vašim potrebama. U našoj ponudi se može pronaći oprema za svaki budžet najpoznatijih brendova kao što su Head, Briko, Elan, Rossignol, Fischer, Dainese, Uvex, Volkl, Scott, Blizzard, Northwave, K2, Columbia, Tyrolia, Marker, Nordica, Salewa, Vision One, Ziener i drugi.           

  Zašto servis?

Da bi uživali u skijanju trebaju Vam besprekorno pripremljene skije.Sve se više skijališta pokrivaju veštačkim snegom koji je agresivniji i koji traži upravo ovako obrađene skije.

 Redovan servis skija bi trebalo uraditi pre prvog skijanja u sezoni i na svakih 4-5 dana provedenih na snegu.

 Vanredan servis skija radi se kada primetite oštećenja ili osetite promene u skijanju. Ako primetite oštećenja podloge u vidu ogrebotina, potrebno ih je popuniti.Ova oštećenja mogu uzrokovati trajno oštećenje skija.

   Takođe ako osetite proklizavanje skija na tvrđem snegu i gubite kontrolu pri zaokretu, potrebno je oštrenje ivica. Tupe ivice skija ugrožavaju bezbednost.

   Spore i nemirne skije takođe treba servisirati nalivanjem strukture prilagođene uslovima niskih temperatura. Pravi izbor strukture će učiniti glatko i ravnomerno klizanje skija po snegu i transfer težišta sa ivice na ivicu će biti idealan.

 Suva i gruba podloga skije se treba osvežiti i zaštititi voskiranjem. Vosak poboljšava klizanje skije po snegu i štiti od propadanja.

Za sva pitanja, na raspolaganju vam je služba servisa na brojevima telefona 021/30-34-735 radnim danima i subotom 08:00-16:00h.

Skije i snowboarde na servis možete predati u našoj prodavnici u Novom Sadu: na Bulevaru Evrope (Dalmatinska 1).

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na shop@fanatic.rs

 Cenovnik servisa skija i snowboarda:

Skije - vosak 400
Skije - brušenje, oštrenje, vosak 1200
Skije - brušenje, struktura, oštrenje, vosak 1600
Skije - brušenje, nalivanje, oštrenje, vosak 1350
Skije - brušenje, nalivanje, struktura, oštrenje, vosak 1800
Snowboard - vosak 500
Snowboard - brušenje, oštrenje, vosak 1100
Snowboard - brušenje, struktura, oštrenje, vosak 1700
Snowboard - brušenje, nalivanje, oštrenje, vosak 1600
Snowboard - brušenje, nalivanje, struktura, oštrenje, vosak 2000
Ugradnja novog dela klizne površine cca 2x4 cm 500
Montaža vezova na nebušene skije 1200
Montaža vezova na bušene skije 1300
Montaža veza na snowboard 600
Demontaža vezova 300
Podešavanje vezova prema skijašu 200

 

Kvalitet proizvoda i usluga, pristupačna cena i pre svega briga o svakom kupcu – Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

 

Fanatic servis team