Aktivni ves za trcanje gornji i donji deo SIX2

Aktivni ves super cena SIX2

Fanatic Bike - Bicikli Prodaja Fitnes Ski - Besplatna Isporuka

Fanatic internet prodavnica

Svetlo prednje Knog PWR Rider

7.300,00 din.

Cena u €: 62.08

Dostupnost: Na lageru

Svetlo prednje Knog PWR Rider - Sve cene su sa PDV-om + Besplatna Isporuka.

  • Opis proizvoda
  • Specifikacija

Svetlo prednje Knog PWR Rider

PWR Rider je svetlo za bicikl sa 450 lumena, koje može da se koristi i kao izvor snage za punjenje Vaših USB uređaja. Uključuje i mogućnost podešavanja snage i vremena rada (kroz aplikaciju ModeMaker), a onda možete iskoristiti preostalu snagu baterije za punjenje ostalih uređaja. Svetlo se rasipa u eliptičnom obliku, za bolju, širu pokrivenost puta. 2 sata rada na maksimalnih 450 lumena. 4 LED smart indikatora snage baterije da bi vozač tačnije znao koliko je snage baterije ostalo.

Specifikacije:
pwr rider run times
  • Snaga: 450 Lumena
  • Power Bank: 2200 mAh
  • Dimenzije: 122 x Ø30 mm
  • Težina: 115 g
  • Odgovara za volan: Ø22.2 mm - Ø31.8 mm
  • Pakovanje sadrži: Svetlo, Silikonska traka, USB kabl, Imbus ključ 
  • Proizvođač: Knog
  • Uvoznik: Pro BikeKarakteristike:
“Charger” dolazi sa 6 programa rada, u slučaju da još uvek nemate aplikaciju ModeMaker. PWR Rider svetlo će trajati 2 sata sa uključenih 450 lumena, a one koji žele izdržljivost, Rider će trajati 5 sati sa 200 lumena.

Elipsasto svetlo
Elipsasto svetlo radi sa spot srednjim svetlom, za jaku svetlost po gradu.

Punite svoje uređaje
Na pozadini uređaja se nalazi USB džek za punjenje spoljnih USB uređaja. Koristite za punjenje telefona, GoPro ili ciklokompjutera, dok ste na putu. 1 sat vožnje sa uključenih 450 lumena znači da možete napuniti svoj telefon (android, iPhone do 35%). Vreme punjenja je 3.5 sata.

Programirajte svoje modove
Aplikacija ModeMaker Vam dozvoljava da oblikujete ponašanje bilo kog PWR svetla. Jednostavno - priključite svetlo u kompjuter, odaberite i napravite svoje svetlo prema svojoj želji, iz menija. Možete oblikovati svetlost, podesiti vreme rada i dodati nove modove svetla.

Uputstvo:
Postavite svoje svetlo na volan tako da je “knog” logo okrenut ka napred. Postoje dve rupe na koje možete zakačiti svetlo, u zavisnosti od debljine volana bicikla.(Možete rotirati svetlo 90˚ tako da je lako namontirati svetlo na volan)

Upotreba dugmeta na kućištu:
Svetlo dolazi sa jednim dugmetom, koje nudi mnoge funkcije.Da biste uključili svetlo, držite dugme dok se svetlo ne uključi. Da biste isključili, učinite isto. Da biste promenili modove, kratko pritiskajte dugme dok je uključeno.

Punjenje:
PWR Rider koristi micro USB za punjenje. Nalazi se ispod zadnjeg poklopca. Pritisnite RED dugme da oslobodite poklopac. Ne možete puniti svetlo normalnim USB priključkom, on je za punjenje ostalih uređaja.

Specifikacija

Šifra 18455
Kataloški broj 32034
Model PWR Rider
Brend Knog
Boja crna
Pozicija Korman
Vrsta Prednje svetlo
Tip napajanja Punjiva baterija
Loading...
Molimo za strpljenje...